Kerkoim Pastruese per Lokalin

Publikuar nga Manxhuel: 2017-09-14 01:02:32 from Shqipëria 115

Detajet e reklamës

Kerkoim pastruese per lokalin tek rruga elbasanit mbrapa fakultetit gjuve te huaja
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt