Kerkoim Puntore per far-fud

Publikuar nga Manxhuel: 2017-09-14 01:02:28 from Shqipëria 137

Detajet e reklamës

Kerkoim Puntore per fast-fud mbrapa fakulteti te gjuve te huaja tek rruga elbasanit me exsperienc
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt