Kerkoj Banakjere turni 1

Publikuar nga Erjon: 2018-11-20 01:02:35 from Shqipëria 128

Detajet e reklamës

Kerkoj Banakjere vetem turni 1 (pare)te kete eksperjence pune. Paga e kenqeshme, lokali ndodhet mbrapa Gjykates se krimeve te renda, tek pallatet “ usluga” poshte bakes BKT tek arkiva shtetit te Treni
Nr. 0692071545
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt