Kerkoj pune jam 22 vjec

Publikuar nga O D: 2018-06-20 01:03:16 from Shqipëria 116

Detajet e reklamës

Kerkoj te punesohem kam expreienc pune shofer, menaxher shitje, call center, kam dhe gjuhen angleze te mbrojtur me IELTS
Çmimi:

-

Komuna: Shkodër
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt