Kerkoj Pune Shofer.DE.

Publikuar nga Miri.: 2017-09-14 01:02:41 from Shqipëria 121

Detajet e reklamës

Kerkoj te punesohem shofer disponoj te gjitha kategorit e patentave.DE.kam eksperienc 10 vjecare ne pune me kamiona dhe trailer,kam eksperienc edhe me transport udhetaresh.si kombetare por edhe nderkombetare.jam I gatshem ti pergjigjem punes Kudo te jet,jam 32vjec.jam korrekt dhe I perpikt ne pune.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Transport dhe Distribuim

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt