Kerkoj Pune si shofer klasi B

Publikuar nga Andi: 2017-09-16 01:02:36 from Shqipëria 121

Detajet e reklamës

Kerkoj pune si shofer transporti me makinen time ose pa makinen time
Çmimi:

-

Komuna: Elbasan
Sektori : Transport dhe Distribuim

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt