Kerkojme Lavazhier

Publikuar nga Errlen: 2017-09-17 01:02:05 from Shqipëria 133

Detajet e reklamës

Kerkojme Lavazhier , lavazh me 3 korsi , paga 30% e xhiros adresa Komuna e Parisit ne fillim te rruges per ke kodra e diellit ngjitur me piceri Casa Blanca
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt