Kerkojme nje kuzhinier per gatim Sushi

Publikuar nga KL: 2017-09-15 13:02:47 from Shqipëria 113

Detajet e reklamës

Kerkojme nje kuzhinier per gatim Sushi. Mund te jete me eksperience ose jo.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt