LISTA CALLCENTER ITALI TELEFONI ENERGJI FOREX

Publikuar nga erkid: 2017-09-16 13:02:19 from Shqipëria 319

Detajet e reklamës

LISTA PER CALLCENTER
6 MILION NUMRA CELULAR (SUPER PRODUKTIV)
9 MILION NR FIKS
SHITEN BASHKE OSE MINIMUMI 100K
NUMRAT CELULARE JANE PERGJITHESISHT VODAFONE, WIND, TIM,

NUMRAT CELULAR JANE TE PAPERDORUR!

DATABASE LISTASH SHUM I GJERE !
2 MILION NUMRA + 700mij NR TE TJERE CELULAR SAPO U SHITEN KSHUQE SHITET VETEM PJESA TJETER!

200€ SHITEN 100K NUMRA TE PERZIER NR FIKS DHE CELULAR
250€ SHITEN 100K NUMRA VETEM CELULAR

OKAZION*
3 MILION MOBILE SUPER PRODUKTIV SHITEN PER ---> 4500€
9 MILION FIKSA SHITEN ---> 900€
8 MIJ KONTRATA GREEN NETWORK ME TE GJITHA TE DHENAT SHITEN PER ---> 700€ ( TE PA RIPERPUNUARA)


WIND TIM FOREX VODAFONE TELECOM FASTWEB 3 H3G . MOBILE & FISSO

listat shiten si pasoje e mbylljes se aktivitetit
call center ( te listat qe shesim nuk bejne pjese numrat e perdorur nga ne )

callenter lead leads burse forex
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt