lokal ne qender te Bllokut per qera - Tirane

Publikuar nga 0692092107 2017-06-21 08:40:49 from Shqipëria 154

Detajet e reklamës

Ipet me qera lokal bar kafe, i mobilimuar, paisje, banake frigoriferike, ne gjendje pune te plote, mjaft modern, siperfaqia 330 m2, mund te merret edhe pjeserisht.

  • Pagesa: 3,000

  • Kategoria: Dyqane dhe Lokale me Qera

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: bllok

  • Lexime: 1966 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt