lokaL TE 21 - Tirane

Publikuar nga 0693133495 2017-06-21 08:40:29 from Shqipëria 210

Detajet e reklamës

ESHT ME BANJO GUZHIN ME TE TERA PAISJET 750 METRO KATROR

  • Pagesa: 65

  • Kategoria: Dyqane dhe Lokale me Qera

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: 21 DHJETORI

  • Lexime: 869 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt