Motorola, Nokia N900, BlackBerry 9900 dhe Mause

Publikuar nga android.inc: 2017-09-15 13:02:12 from Shqipëria 96

Detajet e reklamës

BlackBerry Bold 9900 me ekran të thyer por punon 20€

Shes Motorola Atrix me shenj gishti, 16GB memorie, 1GB Ram, procesor dualcore.
(nuk i punojne kamerat) 25€

Nokia N900 ne gjendje te mire, per koleksionist ose nostalgji.. 40€

Tastiere dhe mause Motorola me Bluetooth per ta lidhur me smart tv, laptop, dhe telefon, 15€
Çmimi:

1 EUR   50 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: LG
Modeli: Model Tjeter

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt