Motorola,BlackBerry 9900 dhe Mause

Publikuar nga android.inc: 2017-10-20 13:02:37 from Shqipëria 134

Detajet e reklamës

BlackBerry Bold 9900 me ekran të thyer por punon 10€

Shes Motorola Atrix me shenj gishti, 16GB memorie, 1GB Ram, procesor dualcore.
(nuk i punojne kamerat) 25€


Tastiere dhe mause Motorola me Bluetooth per ta lidhur me smart tv, laptop, dhe telefon, 15€
Çmimi:

1 EUR   50 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: LG
Modeli: Model Tjeter

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt