Oferta e kredisë për individët dhe bizneset

Publikuar nga HSBC: 2018-12-30 13:11:06 from Shqipëria 109

Detajet e reklamës

Kujdes vëmendje! Zgjidhja është atje për shqetësimet tuaja financiare.
Grupi Firnando HSBC është i bazuar në fushën e huadhënies që i ndihmon të gjithë njerëzit që jetojnë në kushte të vështira dhe të tjera
Oferta jonë është efektive pa shumë shkarkime ose nënshkrime me një normë interesi prej 3% për një ripagim të parashikuar sipas kapacitetit të huamarrësit.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +19727375578
Çmimi:

-

Komuna: Berat
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt