OFERTE PUNE

Publikuar nga Greenlife: 2017-09-14 13:03:29 from Shqipëria 137

Detajet e reklamës

Kompania jone ne kuader te zgjerimit te saj kerkon konsulente te afte ne fushen e menaxhimit . Te jene serioze dhe ambicioz ne pune . Trajnimi ofrohet gratis na kompania . Per me te miret mundesi karriere. Paga baze 30.000 leke si dhe bonuse mbi 300 euro.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Marketing dhe Media

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt