Oferte Punesimi

Publikuar nga fjordi: 2017-09-14 13:03:25 from Shqipëria 111

Detajet e reklamës

Përshëndetje miq!!!😀

FEB Invest Group Albania, njofton se ne daten 3 Shtator starton puna jemi ne kerkim të agjenteve te profilit Forex. Rroga fikse varion nga 400 euro deri ne 1500 euro në muaj dhe bonuset rreth performancës nga më të lartat në treg. Rekuizitet e nevojshme janë njohuria e mirë e gjuhes italiane, disponibilitet 8-orar. Të gjithe t interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit 0697290799 ose dërgoni CV tuaj në ad. mail fjordimustafaj92@hotmail.com

Jeni të gjithë të mirëpritur
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt