OFERTE@ SAMSUNG NOTE 5 32 GB VITRINE

Publikuar nga AMERICAN COMPUTERS: 2018-02-14 13:01:52 from Shqipëria 119

Detajet e reklamës

JEPEN DHE ME KESTE
CEL 0682082012
ADRESA-RR SULEJMAN DELVINA ,PERBALL ME HOTEL DIPLLOMAT 1
Çmimi:

35 000 LEK

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Galaxy Chat B5330

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt