Ofroj pune

Publikuar nga NEK BAR: 2017-09-13 13:02:40 from Shqipëria 142

Detajet e reklamës

Ne Kinostudio, rruga "Aleksander Moisiu", perballe me MInistrine e Kultures, Lokali "BAR NEK", kerkon te punesoje, Sanitare (Pastruse), me kohe te plote me pagese te kenaqshme, e siguruar pune stabel,
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt