Okazion iPhone 6s 64 gb perfekt

Publikuar nga okazion: 2017-09-14 13:02:10 from Shqipëria 125

Detajet e reklamës

gjendje perfekte estetike dhe bateria
Çmimi:

500 LEK

Komuna: Vlorë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 6s

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt