Okazion shitet iPhone 5s ose nderohet 120 euro

Publikuar nga : 2017-11-24 01:01:38 from Shqipëria 221

Detajet e reklamës

Shitet ose nderohet iPhone 5s ne gjendje shume te mire,gold me shume pak shenja,32 giga.nuk i punon fingprinteri!
Mund dhe te nderohet......120 euro
Çmimi:

120 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 5s

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt