Parukiere thonje me xhel

Publikuar nga Alxhena: 2017-09-13 13:02:38 from Shqipëria 135

Detajet e reklamës

kerkojm PARUKIERE,dhe nje goce per thonje me xhel te kete eksperience, mosha 20-30 vjec, te kete aftesi te shkelqyera komunikimi
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt