Pizzeri/Gelateri

Publikuar nga Piceri&Gelateri: 2017-09-16 01:02:47 from Shqipëria 113

Detajet e reklamës

Per hapjen e re te nje Pizzerie&Gelaterie ne zonen e "Kopshtit Zoologjik" Kerkohet staf i kualifikuar ne pozicionet e poshtme:
-Ndihmës Picajol
-Ndihmes Guzhinjer
-Banakier/e
-Kamarier/e
-Sanitare
-Lavapjatëse
-Punonjes per e akullore
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt