Pune nga shtepia

Publikuar nga 2017-12-02 01:01:43 from Shqipëria 136

Detajet e reklamës

Shikoni reklamat komerciale dhe ne do të kreditojmë deri në 10 cent në llogarinë tuaj për një shfaqje të njësive të reklamës http://wecmoney.bid/3146053199959/. Merrni referime dhe merrni 50% nga të ardhurat e tyre të transferuara në llogarinë tuaj. Duket të jetë oferta më fitimprurëse në tregun e reklamave të paguara deri në kete kohë! Të ardhurat tuaja janë pothuajse të pakufizuara dhe varen nga koha që kaloni para kompjuterit tuaj. Duke punuar mesatarisht 3-5 orë në ditë, mund të pagueni nga 50 $ në 300 $ ose më shumë në llogarinë tuaj. http://wecmoney.bid/3146053199959/ Të gjitha fondet e fituara ruhen në llogarinë personale të punonjësit dhe paguhen në bankën tuaj kartë ose llogari elektronike sipas kërkesës në llogarinë tuaj brenda një ore. Rregjistrohuni duke klikuar ne linkun me poshte dhe ndiqni udhezimet : http://wecmoney.bid/3146053199959/
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Teknologji informative

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt