Punësim si Infermier e për spitale në UAE Qatar

Publikuar nga 2017-12-25 13:02:36 from Shqipëria 126

Detajet e reklamës

Punësim : kërkohen Infermier/e për spitale lider në Dubai / Abu Dhabi / Al Ain - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain. Paga juaj fillon nga 1635 $ / muaj deri në 2500 $ / muaj.

Kliko ⇒ https://velaconsulting.al/apply dhe plotëso formularin e regjistrimit

Kontaktoni pranë zyrës, për të hyrë më shpejt në proçes.

Adresa: Qendra Tregtare Olympia, Kati i 2-të, Tirana, AL.

Kliko ⇒ https://goo.gl/gbbdiQ (vendodhja në Google Maps).

✆ +355697775750 ⌇ ✆ +355688087875 ⌇ ✆ +355672034994

E hënë - E premte ⇒ 09:00 - 17:00 ⌇ E shtunë ⇒ 09:00 - 13:00

Kriteret : Duhet të komunikoni mirë gjuhën angleze, mosha 23 - 39 vjeç/e.

♦ Kandidatët duhet të kenë përfunduar Fakultetin e Infermierisë / Mjekësi. Diploma duhet të jetë e përkthyer dhe e noterizuar në gjuhën angleze para se të përzgjidheni për t'u regjistruar për procedurat e licensimit nga autoritetet e shëndetit publik në shtetet përkatëse.

♦ Kushtet e Punësimit - ofrohet kontratë pune 2 vjeçare (rinovohet sipas dëshirës tuaj për më shumë) + vizë pune e paguar + biletë avioni e paguar (vajtje / ardhje 1 x 12 muaj) + strehim pa kosto (nga 2 ose 3 persona në dhomë / femrat jetojnë në ambiente të mira veçmas meshkujve) + 1 vakt ditor ushqim + transport rrugor + trajtim mjekësor falas në spital privat + sigurime shëndetësore + uniforma + lavanderia, etj.

Pushimet vjetore dhe pushimet e tjera = 21 deri 30 ditë pa pagë pas 12 muajve punësim + festa publike : 8 deri 14 ditë në vit.

Orari = 6 ditë në javë x 8 orë punë. Dita e premte është pushim.

Faleminderit që zgjodhët të punësoheni me ne, ju mirëpresim. :)

Vela Consulting - Punësim Ndërkombëtar / Konsulencë Emigrimi
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Punë jashtë vendit

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt