Punetore per pastrim kendore gome

Publikuar nga Mould & Plastic Solution: 2018-02-24 01:02:13 from Shqipëria 131

Detajet e reklamës

Kompania fasone Mould&Plastic Solution kerkon punetore femer per pastrimin e kendoreve te gomes.
Mosha e preferuar: 20 - 55 vjec

Adresa: Lagja 14, Rruga Bajram Tusha, ish UMB, Shkozet, Durres
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin: 0672013407
Çmimi:

-

Komuna: Durrës
Sektori : Industri dhe Prodhimtari

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt