Punime te kategorive te ndryshme

Publikuar nga Punime te kategorive te ndryshme N: 2017-12-24 13:02:58 from Shqipëria 152

Detajet e reklamës

Bejme punime te ndryshme si: shtrim pllakash,armatur,cati,mermer,patinim,lyrje,gips etj .
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e tel.0692042525 .
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Nderitim dhe arhitekturë

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt