Samsung Galaxy A7 2017 KOREAN OFFICAL

Publikuar nga Samsung Galaxy A7 2017: 2018-06-25 13:02:20 from Shqipëria 103

Detajet e reklamës

Samsung A7 prodhim i vitit 2017 super gjendje 3 giga ram dhe 16 memorie full LTE ngjyre gold me nuanc te kuqe
Çmimi:

270 000 LEK

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Galaxy S7

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt