Samsung Galaxy NOTE 8 / 64GB / 6GB RAM /

Publikuar nga Fatjon: 2019-01-02 13:07:30 from Shqipëria 51

Detajet e reklamës

Samsung Galaxy NOTE 8
64Gb Memorje
6GB RAM
Kundra ujit (me prove dhe garanci ) telefon i pahapur kurr
Bateria mban 1 dit totalisht te plote
Fingerpritn /Faceunlock
Laps
4G LTE+ 1024mb/s
Ekrani 6.3" Super cilesi
Xham parambrapa
Laps
Karikim super i shpejt
500.000 mijlek
Karikus origjinal + cover
Whatsapp/Viber
Çmimi:

500 LEK

Komuna: Fier
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Note 8

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt