Samsung Galaxy S8 Plus

Publikuar nga 2017-07-05 01:00:09 from Shqipëria 263

Detajet e reklamës

i ri origjinal Samsung Galaxy S8 Plus me pajisje të plotë dhe 1 vit garanci,

Skype: ibaymart
Çmimi:

400 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Galaxy S8 Plus

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt