Samsung Note 5 gold 32gb nderrohet

Publikuar nga Eris: 2017-09-20 01:01:54 from Shqipëria 169

Detajet e reklamës

Celi si ne foto eshte ne gjendje sh te mire . Vetem une e kam perdorur, eshte blere i ri ne dhjetor. Me kutin e vet. Super parametra. Me kutin dhe aksesoret origjinal.
Çmimi:

400 LEK

Komuna: Durrës
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Galaxy Note 5

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt