samsung s6 edge plus 928F

Publikuar nga s6 edge plus: 2017-07-16 01:00:34 from Shqipëria 153

Detajet e reklamës

Model europian ..tel nuk ka kapakun mbrapa ..esht xhami i krisur jo ekrani dhe ka nje vij te holl anas roz po qe nuk ndikon ne perdorim ..punon perfekt ..nderohet me iphone 6
Çmimi:

199 EUR

Komuna: Durrës
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Galaxy S6 edge+

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt