servis13

Publikuar nga mario: 2017-09-15 13:02:59 from Shqipëria 139

Detajet e reklamës

instalime & sherbime elektrike ,servis celsash & bravash nderrime dhe riparime bravash . hapje dyersh te blinduara .hapje dyersh makine kur ke harruar celsat ose jane bllokuar durres .cel: 0693350186 & 0695622773
Çmimi:

-

Komuna: Durrës
Sektori : Inxhinieri

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt