Shes dy tv 32 dhe 40 polsh - Tirane

Publikuar nga +355692787564 2017-06-21 11:55:17 from Shqipëria 155

Detajet e reklamës

Shes dy televizora per arsye emigrimi , plazem nje 32 polesh dhe nje 40 polesh .

  • Pagesa: 50,000 Leke

  • Kategoria: Kompiutera dhe Elektronike

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: Rr Margarita Tutulani

  • Lexime: 284 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt