Shes godine - Vlore

Publikuar nga 00355692137297 2017-06-21 08:46:46 from Shqipëria 225

Detajet e reklamës

Ne Skele perballe Universitetit "Ismai Qemali" , ne krahe te Rivieres shitet godine 2-kateshe dhe nje kat gjysem te nendheshem me dekumenta te rregullta, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti.

  • Pagesa: 1,000,000 Euro

  • Kategoria: Dyqane dhe Lokale ne Shitje

  • Qyteti: Vlore

  • Adresa: Skele , lagja Pavarsia

  • Lexime: 390 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt