Shes toke 1400m2 ne Priske Dajt - Tirane

Publikuar nga +355672245207 2017-06-21 08:53:19 from Shqipëria 178

Detajet e reklamës

Toke me certifikate pronesie e rrethuar me ullinj shekullor (10 rrenje),rruge e asfaltuar uje dhe drita 24 h,
Toka eshte e pershtatshme per 1 deri ne 3 vila,per aktivitet bujqesor ose per biznes te fushes se agroturizmit.

  • Pagesa: 45,000 Euro

  • Kategoria: Shitje Trualli ose Toke

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa:

  • Lexime: 102 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt