Shikues Reklamash - Tirane

Publikuar nga 0694724541 2017-06-20 14:44:43 from Shqipëria 203

Detajet e reklamës

Probux eshte nje kompani amerikane e cila funksionon online dhe ka nje rrjet teper internacional shtrirjeje. Kompania pranon cdo person per tu regjistruar dhe paguan per shikimin e reklamave. Probux eshte nje kompani 100 % ligjore dhe shperblimet monetare I ben nepermjet llogarive ne Paypal. Reklamuesit ne Probux jane te ndergjegjshem qe anetaret e ketij website paguhen per te pare reklamat, pra eshte nje system I drejte per te gjithe. Si fitohet ne Probux?
Ka tre menyra fitimi:
• Pagesa e drejt perdrejte qe merret duke pare reklamat apo bere pune te vogla qe te jepen online
• Komisioni qe paguajne Rented Referrals
• Komisioni qe paguajne Direct Referrals
Hapat qe duhen ndjekur per te fituar mbi 1000$ ne muaj me vetem 10 minuta kohe te harxhuar ne dite:
1. Ne fillim duhet te regjistrohesh ne Probux duke klikuar ketu
2. 3. http://www.probux.com/?r=prosok
4. Pas regjistrimit, dy javet e para do klikoni per te pare reklamat. Kjo eshte pjesa me e veshtire, sepse njerezit ketu dorezohen dhe nuk e vazhdojne me tutje strategjine. 2 javet e para do fitoni vetem 0.04$ ne dite e cila e shume zuar per 15 dite do ju jape 0.6$. Me 0.6$ dollare do blini paketen e pare me 3 Rented Referrals te cilet do fillojne te bejne para per ju dhe ju do paguheni nepermjet komisioneve te tyre
5. Pasi blete paketen me 3 Rented Referrals ju do vazhdoni te klikoni reklamat perdite por kesaj rradhe do fitoni nga 0.16$ ne dite, e cila do ju jape mundesine te blini 3 Referrals te tjere pas 7 ditesh.
6. Javes tjeter kur te keni blere 3 Referrals te tjere duke e cuar numrin e tyre ne 6 dhe te vazhdoni te klikoni reklamat perdite ju do te jeni ne gjendje te fitoni 0.26 $ ne dite duke ju dhene mundesine te bleni paketen me 5 Referrals ne fund te javes.
7. Javes tjeter do fitoni nga 0.46 $ ne dite e keshtu me rradhe sa me shume Referrals te blini aq me shume do ju shtohen fitimet ne dite. Ju mund te shtoni fitimet ne dite duke bere pune te vogla qe ju ofron website si dhe duke u munduar ti mbani active Referrals-at.

8. Do vazhdoni keshtu duke shpenzuar vetem 10 minuta ne dite derisa te keni bere 200 Referrals atehere do kini mundesine te fitoni 4 $ ne dite, atehere do kaloni llogarine tuaj nga standard ne golden dhe fitimet tuaja ditore do rriten me shume.
9. Ne kete menyre do vazhdoni perdite duke klikuar reklama, bere pune te vogla dhe fituar nga komisionet e Referrals-ve deri sa te arrini Shumen e me shume se 1000$ ne muaj.
Probux website ka edhe nje forum shume te zhvilluar ku mund te kembeni eksperienca me anetaret e tjere te websitit.
Ju uroj suksese dhe mos harroni te klikoni ne http://www.probux.com/?r=prosok per tu bere anetar dhe per te klikuar reklamat.

  • Pagesa: 0

  • Kategoria: Oferta - ofroj vende pune

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa:

  • Lexime: 1126 here
  • Pozicioni: 0

  • Arsimi: 0

  • Mosha: 0 +10 vjec

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt