Shitet Iphon5 s GOLD

Publikuar nga etlent: 2017-12-15 13:01:24 from Shqipëria 167

Detajet e reklamës

telefoni ne gjendje pune i sakt dhe i rregullt
Çmimi:

140 EUR

Komuna: Lezhë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 5s

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt