Sistemuese Rafti - Tirane

Publikuar nga +355696032519 2017-06-20 14:43:57 from Shqipëria 306

Detajet e reklamës

Alb-Market kerkon Staf Dyqani (Sistemuese raftesh F)


Permbledhje e Detyrave te Punes:

Stafi i dyqanit kujdeset per vendosjen e rregullt te artikujve ne rafte/ banak, estetiken dhe higjenen e tyre, kujdeset dhe per mbarvajtjen e furnizimit. Gjithashtu, sitemuesi i rafteve eshte pergjegjes per manaxhimin e datave te skadences se produkteve.
Mosha mbi 20 vjec.
Per te aplikuar per kete mundesi punesimi, ju lutemi dergoni CV-ne tuaj ne adresen e e-mail-it: [email protected]


Tel. : 0696032519

  • Pagesa: 0 Leke

  • Kategoria: Oferta - ofroj vende pune

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: Rr Elbasanit

  • Lexime: 1936 here
  • Pozicioni: 0

  • Arsimi: 0

  • Mosha: 0 +10 vjec

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt