SUPER OFERTE ! IPHONE X 64 GB I RI NE KUTI

Publikuar nga AMERICAN COMPUTERS: 2017-12-07 13:03:03 from Shqipëria 147

Detajet e reklamës

IPHONE X 64 GB I RI NE KUTI
JEPET DHE ME KESTE PER 30 MIN
CEL-0682082012
ADRESA-RR SULEJMAN DELVINA PERBALL ME HOTEL DIPLLOMAT 1 TIRANE.
Çmimi:

1 120 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 8 Plus

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt