Teknik rrjeti , router ,antena wireless

Publikuar nga Prenga Gentjan: 2017-09-13 13:02:46 from Shqipëria 144

Detajet e reklamës

Kerkoj nje teknik per mirembajtjen e nje rrjeti shperndarje interneti ,instalimin e klientave te rinje,konfigurim wifi router. te kete njohuri edhe ne sistem camera sigurie NVR dhe DVR. Me eksperience pune. te gatshem ne cdo moment.Banues ne Tirane jo rrethe. te kete njohuri ne sistemin mikrotik dhe airmax.
Çmimi:

1 LEK

Komuna: Tiranë
Sektori : Teknologji informative

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt