Tirane - Benz Ml Daimler, Me Benzine Dhe Gaz

Publikuar nga 00355696040026 2017-06-22 11:27:14 from Shqipëria 246

Detajet e reklamës

i ardhur nga gjermania, ngjyre gri metalizato, me panorame.
  • Pagesa: 5,200 Euro

  • Kategoria: Fuoristrada

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: Bul. Bajram Curi

  • Lexime: 514 here
  • Marka: benz mercedes

  • Karburanti: Gaz

  • Viti: 2000

  • Kilometra: 130,000

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt