Usta ne pllaka

Publikuar nga 2017-09-15 13:03:00 from Shqipëria 134

Detajet e reklamës

Pershendetje kerkoj pun si usta pllakashtrus me 12 vjet eksperjenc pune si brenda dhe jasht Shqiperis te interesuarit kontakt
Çmimi:

-

Komuna: Fier
Sektori : Nderitim dhe arhitekturë

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt