Donation Mercedes-Benz Classic 220 - Oldtimeranzeige

Publikuar nga Vieira from Tiranë 168

Detajet e reklamës

Mercedes-Benz Classic Car Donation 220 - Oldtimeranzeige Marka: Mercedes-Benz Modeli: 220 - Oldtimeranzeige Trupi: i konvertueshëm Vitet: 1952 Lloji i automjetit: Makinë klasike Kilometër: 190000 Rasti: Manual Motor dhe transmetim Motor (s): 6 cilindra në linjë Pozicioni i motorit: Fronti gjatësor Gearbox: BVM 4 Pesha dhe performanca Pesha e frenimit: 1.350 kg përmasat Gjatësia: 4 507 mm Gjerësia: 1,685 mm Lartësia: 1.610 mm Madhësia e pasme: 2.845 mm Shasia pa karrocë W187017

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt