Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2% .WhatsApp : +44 7488 863942 / Email : raimobruno00@gmail.com

Publikuar nga raimo from Pukë 74

Detajet e reklamës

Një ofertë e besueshme dhe e garantuar për hua online. Unë jam një individ që ofron kredi ndërkombëtare. Me një kapital i cili do të përdoret për të dhënë hua ndërmjet individëve afatshkurtër dhe afatgjatë që variojnë nga 8000 Euro deri në 10.000.000 Euro për të gjithë personat seriozë që kanë nevojë reale, norma e interesit është 2% në vit. Unë jap kredi financiare, kredi për shtëpi, kredi për investime, kredi për veturë, kredi personale. Unë jam i gatshëm t'ju dhuroj deri në 45,000,000 Euro gjatë afatit 01 në 30 vjet maksimal me një T.A.E.G. me 2% dhe në të gjitha vendet. Ju lutem më kontaktoni vetëm për të gjitha kërkesat tuaja për kërkesën e kredisë. Email: raimobrun00@gmail.com WhatsApp : +44 7488 863942

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko