IPTV CHANNELS

Publikuar nga Diabloiptv Iptv from Shkodër 801

Detajet e reklamës

Kanale IPTV stabel me cmime te arsyeshme 100 euro viti 60 euro 6 muaj Kanalet: shqiptare (tring ' digitalb,kosovare,analoge shqiptare,) turke jugosllave angleze gjermane italiane sporte franceze dhe filma on demand instalimi behet ne te gjitha paisjet: smart tv , android box ,computer,smartphone,mag,etj Pagesa:Paypal, westerunion,monygram etj... kontakt: facebook diablo iptv skype : diablo iptv gmail: iptvsoni@gmail.com

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko