Jap me qera renault laguna.

Publikuar nga Agjensia Imobiliare from Tiranë 168

Detajet e reklamës

Jap me qera makine te tipit renault laguna me benzin gas automat mecmim 45 euro/dita nqs e doni per tre dite dhe 40 euro/dite nqs kerkesa eshte per me shume se tre dite.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt