Kamera inspektimi 2 deri 10 metra te gjate. Lidhet me tel tuaj dhe shikoni/regjistroni gjithcka.

Publikuar nga Alfred Alla from Tiranë 470

Detajet e reklamës

Çmimi: 2170 Lekë per ate 2 metra te gjate. Kemi edhe 5 metra dhe 10 metra te gjate. Porosit tani ne iDeal Store - 0663636368 Nuk punon me telefona apple, e pershtatshme per android dhe PC. KUNDER UJIT - ME DRITA LED ps: nuk lejohet pergjimi i komshinjve.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt