Kamera te fshehta sekrete spiune pergjimi

Publikuar nga Kamera sekrete te fshehta kamera from Tiranë 1640

Detajet e reklamës

Rregjistrojne ne karte memorie, me bateri te karikueshme te brendshme + karikues. - Usb 2000 Leke - Celes makine 2000 Leke - Stilolaps 2000 Leke - Cakmak 2000 Leke - Karikues Iphone/Android pergjues Audio me kart sim - Maus Pc/Laptop funksional pergjues Audio me kart sim - Ore me kamer 6000 Leke Rregjistrojne ne karte memorie me bateri te brendshme. Filmim Video+Audio dhe Foto. Tags: - Tags Tag Tag Tag #spy #spycamera #kamerafshehta #kameraspiune #kamerapergjimi #fshehta #spyip #spycam #wificamera #kamerawifi #ipcamera #kameraip #pergjim #pergjues #pergjimi #video #audio #spyvideo #kamerafshehta #motech #motechcamera #motechkamera #kameraspy #hiden #hidencamera #kameraspiune#kamerapergjimi #kamerafshehta # spycam #spycamera #spy #spiune #pergjim #pergjuese #sekrete #fshehta #kamera #hiden #hidencam #motech #motech #motechcamera #motechkamera #kamera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko