Kerkohen Operator/e ne gjuhen Gjermane - Call Center Gjermanisht

Publikuar nga ACC Tirana from Tiranë 124

Detajet e reklamës

Jemi duke kerkuar per Operator/e ne gjuhen Gjermane! Nese e flisni gjuhen mos nguroni te na kontaktoni nepermjet nje mesazhi ne Facebook apo duke aplikuar nepermjet ketij postimi :) X JO Bursa X X JO Shtije X Ne operojme vetem ne fushen e sondazheve, duke ju bere te ndiheni komode ne rolin e nje Intervistuesi!!!! APLIKO TANI!!!! FITO RROGEN QE DESHIRON! Ofron : - Orare fleksibel ( part time dhe full time) - Rroge baze + Bonus ( per cdo sondazh te realizuar me sukses) - Pushime vjetore dhe ditet e festave te paguara - Siguracione te paguara dhe kontrate pune - Trajnim 3 ditor dhe mundesine e menjehershme per te filluar pune - Bonus mujor per performancen me te mire - Ambjente komode, te dezinfektuara - Pozitivitet dhe bashkpunim Kerkesat : - Nivel shume i mire i gjuhes Gjermane - Deshire dhe motivim per te punuar - Korrektesi ne orare dhe respektim i rregullave baze Na telefononi : 355 04 560 1030 , na dergoni email: info@acc-alb.com ose na shkruani ne rrjetet tona sociale Facebook: Acc Tirana, Instagram: acctirana

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0