KERKOHET INXHINIER NDERTIMI

Publikuar nga pespa from Durrës 847

Detajet e reklamës

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier Mekanik / Ndertimi Kriteret e kerkuara: 1. Kandidati duhet te kete mbaruar Universitetin Politeknik, dega Inxhinieri 2. Përdorimi i paketës Auto Cad dhe programeve te tjera kompjuterike 3. Te kete njohuri te nje gjuhe te huaj 4. Te jete me vendbanim ne Durres 5. Te kete eksperienca pune te meparshme Të interesuarit të na kontaktojnë në: E-mail: cv@pespagroup.com Cel. : 0689080363

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0